Home      Cursul "Accesarea fondurilor post-aderare"
 
 
 
 
Cursul "Accesarea fondurilor post-aderare"
 


Cursul se adreseaza tuturor celor interesati de familiarizarea cu accesarea finantarilor nerambursabile, in special: fonduri structurale si de coeziune, fonduri pentru dezvoltare rurala, fonduri nationale (ex: ajutoare de stat).
 
Cursul ofera participantilor o metodologie simpla de accesare a fondurilor, bazata pe cei 8 pasi pentru obtinerea unei finantari nerambursabile, dezvoltati de consultantii si trainerii ConsTrain in perioada 2004-2010.
 
Cursul este unul de ansamblu si nu presupune aspecte tehnice deosebite. Astfel de aspecte vor fi tratate in cursurile ce vor fi organizate de S.C. CONSTRAIN S.R.L. in perioada imediat urmatoare (click aici pentru detalii).
 
Participarea la cursurile tehnice organizate de S.C. CONSTRAIN S.R.L. va fi mult mai facila dupa parcurgerea cursului "Accesarea fondurilor post-aderare". Apreciem ca eficienta procesului de invatare pentru persoanele care vor participa la cursurile preponderent tehnice va creste cu minim 50% dupa parcurgerea acestui curs gratuit.
 
In plus, participarea la acest curs gratuit va aduce reduceri la participarea la cursurile cu taxa organizate de ConsTrain, atat la cele practice, cat si la cele autorizate CNFPA. Pentru sistemul de reduceri, click aici.
 
Tematica abordata in cadrul cursului "Accesarea fondurilor post-aderare" este urmatoarea:
  1. Fonduri nerambursabile disponibile
  2. Identificarea unui proiect care poate primi finantare
  3. Verificarea conditiilor necesare obtinerii finantarii
  4. Definirea proiectului concret
  5. Pregatirea documentatiei proiectului (ex: plan de afaceri, studiu de fezabilitate)
La finele cursului, in conditiile sustinerii testelor aferente fiecarui modul si obtinerii unui punctaj de minim 70 puncte (maxim 100 posibile), participantii vor primi un certificat de participare de la S.C. CONSTRAIN S.R.L. si vor putea beneficia de reducerile prezentate in sectiunea Sistem de reduceri.
 
 
Pentru inscrierea la acest curs, accesati Procedura inscriere cursuri gratuite.
 
 

 
 
 
 
 
Utile