Home      Despre noi

Acest site apartine S.C. CONSTRAIN S.R.L., societate comerciala romaneasca, cu capital integral romanesc, privat, constituita in conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1991.

Datele de identificare ale S.C. CONSTRAIN S.R.L. sunt:

  • J40/20292/2006
  • RO 19543679
  • Capital social: 200 lei
  • Sediu social: Bucuresti, sector 3, B-dul. Ramnicu-Sarat nr. 24, bloc 7 B, sc. B, ap. 85, cod postal 031905

Inca de la infiintare, societatea si-a propus atingerea unor obiective bine definite, subsumate viziunii noastre: “Cresterea bunastarii populatiei din Romania prin absorbtia fondurilor europene nerambursabile”.

Drept urmare ne-am asumat misiunea “sa crestem absorbtia fondurilor europene nerambursabile prin servicii de consultanta si training de calitate, orientate spre dezvoltarea organizatiilor publice si private din Romania”.

Valorile ConsTrain:

  • servicii de calitate
  • valoare pentru banii clientilor
  • integritate in relatia cu clientii
  • protectia mediului
  • egalitatea de sanse

S.C. CONSTRAIN S.R.L. are implementat Sistemul de Management al Calitatii, in conformitate cu Standardul ISO 9001:2008 (conform cetificat SRAC nr. 7082 din 2009).

S.C. CONSTRAIN S.R.L. este autorizata pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, in confomitate cu decizia nr. 10917, inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

ConsTrain va pune la dispozitie traineri cu experienta in pregatirea de proiecte, dar si cu certificari de formator. Trainerul coordonator al ConsTrain, dl. Ciprian Nicolae este formator acreditat CNFPA si International Development Law Organisation, formator in fonduri structurale si de coeziune acreditat de Inwent Germania, participant la numeroase cursuri de managementul ciclului proiectului cum ar fi cele organizate de Codecs Romania, British Council sau Maastricht School of Management. De asemenea, dl. Ciprian Nicolae are experienta in evaluare, implementare si monitorizare de proiecte.

Pentru mai multe detalii despre S.C. CONSTRAIN S.R.L., va rugam sa accesati site-ul  www.constrain.ro.
 
 
Despre platforma www.e-train.ro
 
Platforma www.e-train.ro a fost creata in cadrul proiectului „E-formare”, finantat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, prin Proiectul „Economia bazata pe cunoastere”, componenta 3 „Promovarea sprijinului in domeniul e-business si inovarii pentru IMM-uri”, subcomponenta 3.2 – Programul de Finantare Nerambursabila (PFN).

„Economia Bazata pe Cunoastere” (EBC) este un proiect realizat de MCSI, finantat de Guvernul Romaniei printr-un imprumut acordat de Banca Mondiala, si are un buget de 69.4 milioane de dolari. Scopul proiectului este de a initia si sustine activitati bazate pe tehnologia informatiei si comunicatiilor, in comunitati dezavantajate din punct de vedere al accesului la cunoastere. Prin proiect au fost infiintate, cu sprijinul primariei din fiecare localitate, 255 de Retele Electronice ale Comunitatilor Locale  (RECL), si se organizeaza sesiuni de instruire pentru membrii acestora. Fiecare retea include un Punct de Acces Public de Informare (PAPI) si mai multe puncte de acces in scolile din comunitate, in fiecare biblioteca publica si in fiecare primarie.

Proiectul „E-formare” a vizat cresterea competitivitatii S.C. CONSTRAIN S.R.L. pe piata serviciilor de formare profesionala din Romania, prin dezvoltarea unei platforme on-line, achizitia de echipamente si programe informatice de ultima generatie si cresterea competentelor profesionale ale formatorilor de care dispune societatea.

Prin proiect, S.C. CONSTRAIN S.R.L. a operationalizat www.e-train.ro, destinata cursurilor in sistem e-learning.

Proiectul s-a derulat pe durata a 9 luni, in perioada septembrie 2009 – iunie 2010. Valoarea eligibila acordata prin Proiectul „Economia bazata pe cunoastere” este de 32.851 lei, reprezentand 73,99% din costul total eligibil estimat al proiectului.

Informatii suplimentare despre proiect puteti solicita la coordonatele din sectiunea Contact a site-ului, persoana de contact Ciprian NICOLAE – manager de proiect. 
 
 
 
 
Utile