Home      Sistemul de reduceri


Va rasplatim fidelitatea !!!

 

Pentru participarea la cursurile organizate de S.C. CONSTRAIN S.R.L. puteti beneficia de reduceri ale taxei de participare.
 
 
Reducerile de acorda in urmatoarele conditii:
 
 • in cazul in care ati participat la cursurile gratuite, si daca ati obtinut un certificat de participare, pentru urmatorul curs beneficiati de:
  •  5% reducere la cursuri organizate in sistem clasic (inclusiv cele autorizate CNFPA)
  • 10% reducere la cursurile organizate in sistem online

 • in cazul in care ati participat la cursurile cu taxa, pentru urmatorul curs beneficiati de:
  • 5% reducere la cursuri organizate in sistem clasic (inclusiv cele autorizate CNFPA)
  • 10% reducere la cursuri organizate in sistem online
Reducerea se aplica si pentru participarea la cursurile organizate de S.C. CONSTRAIN S.R.L. in anii 2007-2010 (pentru detalii click aici).
 
 • in cazul participarii, la acelasi curs (atat cele in sistem clasic, cat si online), a mai multor persoane din cadrul aceleiasi organizatii, pentru taxa de curs platita de organizatie se aplica urmatoarele reduceri:
  • 3% reducere pentru participarea la curs a 2 persoane din partea acelei organizatii
  • 6% reducere pentru participarea la curs a 3 persoane din partea acelei organizatii
  • 8% reducere pentru participarea la curs a 4 persoane din partea acelei organizatii
  • 10% reducere pentru participarea la curs a 5 sau mai multe persoane din partea acelei organizatii
Atentie! In cazul in care, dupa plata taxei de curs, din partea organizatiei care trimite mai multe persoane unele dintre acestea renunta la participare, S.C. CONSTRAIN S.R.L. va recalcula procentele de reduceri si va face corectiile de sume in momentul returnarii taxei de curs pentru persoanele care nu mai participa.
 
 
 
Reducerile se pot cumula!
 
 
Atentie!!! Reducerile se aplica doar o singura data. Participarea la un curs organizat de S.C. CONSTRAIN S.R.L. va da dreptul aplicarii de reduceri doar pentru urmatorul curs la care participati.
 
Participarea la un curs pentru care ati obtinut reducere a taxei de participare va aduce o reducere pentru un curs viitor.
 
 
Atentie!!! O persoana poate opta sa nu utilizeze reducerea obtinuta la mai multe cursuri consecutive, in vederea obtinerii, prin cumul, a unei reduceri mai mari la un alt curs viitor.
 
 
Atentie!!! Reducerile privesc persoane, iar nu organizatii. Astfel, reducerea se aplica pentru participarea unei anumite persoane si nu se pot trasfera, in cadrul aceleiasi organizatii, de la o persoana la alta.
 
Reducerile obtinute de o persoana pentru participarea la cursuri din partea unei organizatii pot fi utilizate, tot pentru persoana in cauza, in cazul in care, in viitor, aceasta participa la cursuri din partea altei organizatii.
 
 
 
Exemplu de calcul reduceri:

Organizatia X doreste inscrierea la cursul "Manager de proiect" (autorizat CNFPA) a 3 persoane, din care una (M.P.) a mai participat la un curs clasic si la un curs online organizate de S.C. CONSTRAIN S.R.L., iar celelalte doua (D.T. si A.N.) nu.
 
Pentru cele 3 persoane participante la curs, S.C CONSTRAIN S.R.L. acorda urmatoarele reduceri ale taxei de participare:
 • pentru persoana M.P. = 5% reducere (participare anterioara la curs in sistem clasic) + 5% reducere (participare anterioara la curs in sistem online) + 5% reducere (participare la curs "Manager de proiect" a 3 persoane din cadrul aceleiasi organizatii) = reducere totala de 15%
 • pentru persoana D.T. = 5% reducere (participare la curs "Manager de proiect" a 3 persoane din cadrul aceleiasi organizatii) = reducere totala de 5%
 • pentru persoana A.N. = 5% reducere (participare la curs "Manager de proiect" a 3 persoane din cadrul aceleiasi organizatii) = reducere totala de 5%
In medie, organizatia respectiva obtine o reducere de 8,33% per participant.
 
Dupa participarea la curs, fiecare dintre cele 3 persoane mentionate (M.P., D.T. si A.N.) va putea beneficia la un curs viitor de reducerile mentionate, pentru participarea la cursurile cu taxa:
 
 
 

 
 
 
 
 
Utile